Ki vagyok én?

A nevem Gombos Richárd Roland, Életvidító specialistaként végzem a munkám.

Javaslatokat teszek, nézőpontokat mutatok, hogy te magad felismerd azokat az érzelmeket, blokkokat, amelyek akadályoznak a mindennapok teljes megélésében.

Blokkjaid feloldásában segítek, hogy megtaláld a kiegyensúlyozottságot, az egészséget, a boldogságot és a létezés békéjét életedben. 

 

Hogyan kezdődött?

Már gyermekkorom óta foglalkoztatott a hipnózis és az emberi elme rejtelmei. Hosszú évekig kavarogtak bennem a hipnózissal kapcsolatos kérdések – hogyan lehetséges, hogy valakinél működik, valakinél nem.

De ezek a gondolatok jöttek és mentek, mert elvonta a figyelmemet az akkori szenvedélyem, a labdarúgás. 16 évig élsportolóként éltem az életem. Azt csináltam, amit akkor a legjobban szerettem.

Az út

A választ a kérdéseimre tanfolyamokon, előadásokon, szemináriumokon és könyvekben kerestem. Éveken át képeztem magam a holisztikus gyógyítás tudományát átadó különböző iskolákban. Nagy álmom valósult meg, amikor elkezdtem hipnózis tanulmányaimat a kanadai HTIA (Hypnotist Training Institute of Alberta) képzésein.

A hipnózis azóta is fontos része az életemnek. Sokat segített

  •  – a családi kötelékeim megerősítésében,
  •  – a saját életutam megtalálásában,
  •  – önértékelésem helyreállításában, és abban, hogy
  •  – érett felnőttként éljem az életemet.

A hipnózis hatása azóta is lenyűgöz

Öröm számomra, hogy ezeket a változásokat a tőlem segítséget kérő embereken is láthatom, illetve olvasom a visszajelzésekben. 

Tanulmányaim során az alábbi, a tudatalatti működésével foglalkozó technikákkal foglalkoztam:

  •  – neuro-lingvisztikus programozás (NLP)
  •  – transzlégzés (holoptrop), Rebirthing (újjászületés)
  •  – Recall Healing
  •  – GNM az új orvostudományra, mely az emberi agy lenyűgöző működését mutatja be
  •  – SzomatoDráma egy  5-6 fős, játékos, kreatív érzelmekben gazdag, érintéssel járó módszer

Munkám során felfedeztem a tibeti hangtálak és a gong rezonanciájának hatását

Amit a test könnyen átvesz sejtszinten, és így az egész szervezetben erőteljes anyagcsere folyamatot indít el.

Ezeket a módszereket a mindennapjaimban sikeresen alkalmazom, a fizikai-, szellemi- és spirituális “egész-ség” támogatására.

Az elmúlt évek folyamán 2010-ben megismerkedtem a jógával és a meditációval. Mindkettőt rendszeresen végzem és teljesen átformálták, átalakították az életemet. Ennek hatására 2015-ben elvégeztem a Koncentráció-meditáció vezetői képzést.

Úgy gondoltam, mindazt a tudást, amit megszereztem, megtapasztaltam, most átadom csoportos órák kereteiben is.

 A foglalkozások mosolyt és örömöt hoztak az életembe. Kezdtem egyre jobban érezni magam. Ekkor találtam rá a hahota (nevető) jógára. Ott megtapasztaltam, hogy a nevetés jó hatással van rám, és a környezetemre is. Ezért azóta reggelente gyakorlok a tükör előtt. Eleinte elég vicces volt magamat látni nevetni, ám most már ez teljesen természetes állapot. 

2015-ben jutottam el odáig, hogy megalakítottam a saját központomat (Megértés-Cselekvés Központ), ahol jelenleg is szeretettel munkálkodom.

Személyes céljaim

Legfőbb célom, hogy a bennem lévő tapasztalatot, tudást előadásaimon, életvidító műhelyeimen átadjam. Szándékomban áll, hogy ráébresszelek arra, hogy a tudást önmagadban keresd. Továbbra is folyamatosan fejlesztem magam. Javaslatokat, nézőpontokat mutatok, az engem felkereső embereknek, hogy ők maguk felismerjék és feloldják azt az érzelmet, ami akadályozza őket. Így saját életükben megtalálják a kiegyensúlyozottságot, az egészséget, a boldogságot és a létezés békéjét.  

Akiktől tanultam

Dr. Csernus Imrével

Fordulj hozzám segítségért!

Válassz az Egyéni óráim és a Csoportos óráim közül!

Intelligens embernek tartom, aki felelősséget mer vállalni életéért és bátran kér segítséget.

Híváshoz kattints a telefonszámra

Aki segít:

Gombos Richárd Roland

Életvidító specialista

Elérhetőségek

Megértés Cselekvés Központ

Gombos Richárd Roland

Email: gombosrichard@megerteskozpont.hu
Mobiltelefon: +36 70 560 46 99