Reiki

Bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony KÖZÉRZETJAVÍTÓ módszer

„A spirituális kézrátételes gyógyítás alapja a saját benső lényünk felfedezése és megszelidítése. Minden technikai elem ehhez képest csak másodlagos. Néha semmi másra nincs szükséged, csupán arra, hogy kinyújtsd a kezed és hagyd, hogy az élet neked adja, amit meg kell kapnod. Néha pont az szükséges, hogy lerombold az ellenállásodat. Egyszer eljutsz arra a pontra, amikor azt mondod magadnak:

„Most lett elég ebből a sza.ból!”

Kinek ajánlom?

Tudnivalók

Létszám: 2 – 6 fő
Indul: félévente
Alkalmak: egymásra épülnek
Időpont: vasárnap: 09:00-18:00
Helyszín: Megértés Cselekvés Központ Link
Vezeti: Gombos Richárd Roland

Mi a reiki?

A „Reiki-do” japán szó, jelentése: egyetemes életenergia.

Az alapszót két összetevőjére bontva –
„Rei” és „ki” a japán abc e jeleinek definíciója szerint a „Rei” kozmikus, transzcendens szellemiség, misztikus erő és esszencia.

A „ki” a létfontosságú életenergia, a kínaiaknál „csi” a neve.

A hinduk úgy nevezik: „prána”, a keresztény szóhasználatban „fény”, a modern nyugati tudomány „bioenergia” vagy  „ kozmikus energia” néven emlegeti.

A német nyelvben a „ki” legközelebbi megfelelője az „Atem” – a lélegzet és „Leben” – élet. A „do” szó ugyanazt jelenti, mint a „tao” kínai fogalma: magyarul „út”

A Reiki nem vallás, nincsenek doktrínái vagy külön hitvallása, világnézete. Valójában nagyon ősi tudomány az életenergiának az ember rendelkezésére álló legmagasabb áramlását képviseli.

Fontos szerepet játszik az ember SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉSÉBE.

Az isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti öngyógyító folyamatainkat. A R.A.I. tanárai a 19. század második felében, Dr. Mikao Usui által, Japánban újra felfedezett KÖZÉRZETJAVÍTÓ rendszert tanítják. 

A Reiki piacára ma jellemző széles és sokszor áttekinthetetlen sokszínűséggel és az ezzel járó bizonytalansággal szemben, a R.A.I. nemzetközi szinten szilárd vezető helyet ért el egységes és világos képzési tematikájával.

Miért jó a Reiki?

Milyen hatásai vannak az emberre?

Lelki békéd és harmóniád bensődből ered.
Az ehhez közelítő szeretetteli, gyógyító utat önmagadban találhatod meg.
Ebben segít számodra ez a csodálatos reiki energia.
A szeretet minden emberben ott lakozik,
csak fel kell ébreszteni az érdeklődésünkkel és a mindennapos gyakorlásainkkal.

A reiki képzés szintjei

Reiki I.

A tanfolyamon a tanuló megkapja a lehetőséget, hogy a Reiki energiával kezelni tudja önmagát és másokat. 

Részletesen megismeri a Reiki történetét, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjait. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. 

Egy energetikai hangolás („avatás”) lehetővé teszi a belső közérzetjavító csatornák aktiválását a Reiki energia számára, ez emellett a saját rezgésszám és energiaszint lényeges megemelkedésével is jár.

Reiki II.

  

A Reiki második fokozatával a Reiki energia intenzívebbé válik a kezelések során. Az avatás által tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje. 

Megismerkedik a második Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, speciális lehetőségei nyílnak meg. Lehetővé válik többek között lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

Előfeltétele: a Reiki I. fokozat elvégzése.

Reiki MESTER

  1. Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. Reiki mesteri út nem csak a Reiki használatára, hanem az egész életünkre vonatkozik. 

    Az avatás hatására sokszorosan megemelkedik a tanuló rezgésszáma és energiaszintje, emellett a Reiki energia intenzitása is sokszorosára nő. A Reiki mesteri szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához és annak lehetőségeihez.

    Előfeltétele: a Reiki II. fokozat elvégzése.

Fontos

A képzés nem gyógymód, nem gyógyít, nem készít fel gyógyító tevékenység végzésére. Nem helyettesíti az orvossal való konzultációt, illetve a szakorvosi kezelést. Ennek hiánya akár az egészség megőrzésének, helyreállításának gátlójává is válhat.
Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást, törvényesen ma Magyarországon csak orvos végezhet. 
Az általam nyújtott szolgáltatás (képzés) közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Regisztrációs díj: 5.000 Ft (a helyedet ezzel biztosítod)

Reiki I

19.500 Ft

Előfeltétele:
Aki lelkesedést érez 

Reiki II

26.500 Ft

Előfeltétele:
a Reiki I. fokozat elvégzése

Reiki mester

47.500 Ft

Előfeltétele:
a Reiki II. fokozat elvégzése.

Ismétlőknek 50% kedvezmény (a teljes regisztrációs díj megadott határidőre történő befizetése esetén)

Fizetési határidő: Az eseménynél megadott dátumig a szabad helyek függvényében.

Lemondási feltételek

Két héttel az esemény kezdete előtti időpontig történő írásos lemondás esetén 
a teljes részvételi díj 
két héten belül az esemény kezdete előtti időpontig történő írásos lemondás esetén, a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre. 
A foglalkozás indulása előtti 1 héttel történő lemondás esetén, nem tudom visszafizetni a befizetett összeget.

Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a szervező személy, illetve a Megértés Cselekvés Központ jóváhagyásától függ.

Amennyiben a Életvidító Benső Műhely a szervező illetve a Megértés Cselekvés Központ által kerül lemondásra, a Életvidító Benső Műhely teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, és továbbra is rész kívánsz venni a életvidító műhelyen, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget visszatérítjük.

Az eseményre való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Együttműködésed és megértésed hálásan köszönöm!

Elérhetőségek

Megértés Cselekvés Központ

Gombos Richárd Roland

Email: gombosrichard@megerteskozpont.hu
Mobiltelefon: +36 70 560 46 99