ÁSZF

A Szolgáltató fontosabb adatai, elérhetőségei

cégnév: Gombos Richárd Roland (Megértés Cselekvés Központ)

székhely: 9700 Szombathely Diófa utca 4

adószám: 67398155-1-38

nyilvántartási szám: 50172722

Nyilvántartó bíróság, hatóság megnevezése: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Kapcsolattartási adatok

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Diófa utca 4

Telefonszám: +36705604699

E-mail: gombosrichard@megerteskozpont.hu

Webáruház tárhelyszolgáltató adatai:

Aréna 99 Kft

9751 Vép, Batthány utca 16.

Adószám: 11867434-2-18

Cégjegyzékszám: Cg.18-09-104038

Emailcím: info@arenadigital.hu

Telefonszám: +36706040764

I. Az ÁSZF elfogadása

A Szolgáltató weboldalán (www.megerteskozpont.hu) – a továbbiakban Weboldal – nyújtott szolgáltatások – a továbbiakban: Szolgáltatások – igénybevételnek feltétele a weboldalon mindenkor elérhető ÁSZF rendelkezéseinek kifejezett és egyértelmű elfogadása. A jelen ÁSZF feltételei határozzák meg a Felek jogait és kötelezettségeit a Szolgáltató szolgáltatásaira vonatkozóan.

A Weboldal ingyenesen látogatható, ez esetben a Weboldalra belépő személy a Weboldalra belépéssel nyilatkozik, hogy az ÁSZF rendelkezéseit magára nézve kötelezően elfogadja.

A Weboldalon található fizetést igénylő szolgáltatások használatával a Megrendelő külön és kifejezett nyilatkozatával magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételek rendelkezéseit.

A Szolgáltató az adatokat, információkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, előírásainak megfelelően kezeli.

A Szolgáltatások kizárólag az ÁSZF egészének elfogadásával vehetők igénybe, az ÁSZF részleges elfogadása nem lehetséges.

Az ÁSZF elfogadásával a Megrendelő elfogadja az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket.

A Megrendelő az ÁSZF elfogadásával nyilatkozik, hogy jogképesek és cselekvőképes illetve a korlátozottan cselekvőképesek, ám a jelen szerződés megkötése tekintetében, szerződéskötésüknek akadálya nincsen. Korlátozottan cselekvőképes (14. életévét betöltött) személy törvényes képviselője engedélyével regisztrálhat/foglalhat.

Jelen ÁSZF rendelkezéseinek a Megrendelő általi megsértése esetén a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy törölje a Megrendelő hozzáférését, vagy a Megrendelőt a Szolgáltatásokból kizárja.

Az általad szolgáltatott adatok helyességéért és valódiságáért Te vagy a felelős, ahogy azért is, hogy nyilvántartásunk mindenkor a helyes és érvényes, naprakész adatokat tartalmazza, továbbá a szolgáltatott adatok nem sértik harmadik személy(ek) jogait és nem ütköznek jogszabályba. Az általad szolgáltatott adatok valódiságáért felelősségünket kifejezetten kizárjuk.

Főszabályként elektronikus számlát bocsátunk ki a Szolgáltatásokról.

A Szolgáltatások kapcsán általad folyatott gyakorlással és a weboldal tartalmával kapcsolatosan az alábbiakra hívom fel a figyelmed:

Az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszed, hogy az órákat legjobb tudásom szerint tartom, ám a gyakorlást saját felelősségedre végzed!

Az ászanák (jógapózok) célja elsősorban a megelőzés és nem a gyógyítás!

Kezdőként gyakorlás megkezdése előtt javaslom, hogy konzultálj gyógytornásszal, szakorvossal, továbbá akkor is, ha valamilyen érzékenységed, betegséged, sérülésed vagy speciális adottságod van, gyógykezelés alatt állsz, vagy várandós vagy!

Ha gyakorlás során, után bármilyen panaszod van (pl.: kisugárzó fájdalom valamelyik végtagba, visszatérő ízületi fájdalom, ízületi mozgástartomány szűkülése), haladéktalanul konzultálj gyógytornásszal, szakorvossal és csak utána folytasd a gyakorlást, ha ő jóváhagyja!

Ezen fenti figyelmeztetések be nem tartásából eredő felelősségemet kizárom.

A feltöltött Szolgáltatások csak a Megrendelő általi egyéni személyes felhasználásra szolgálnak, azok használata csoportos óratartásra, csoportos gyakorlásra nem felhasználhatóak.

A előadások, jógavideók és más weboldali tartalmak mind a kép, mind pedig a hang és zenei tartalmakat tekintve szerzői jogi védelem alatt állnak.

A letöltött videók, egyéb anyagok mentése, másolása, továbbítása, többszörözése, további feldolgozása tilos.

Regisztráció

Első alaklommal létrehozhat egy saját fiókot is, a későbbi megrendeléshez. Ez azért praktikus, mert gyors és hatékony idősporolás. Amikor legközelebb vásárol és belép a saját fiókjába, akkor pár kattintással a „Foglalás véglegesítése” oldalnál is van.

Az gombosrichard@megerteskozpont.hu címre küldött levélben írásban kérheted személyes adataid törlését.

Megrendelés lépései

Válassza ki az órát csoportos vagy egyéni alkalom, majd kattintson a „foglalás” gombra.

Válassza ki a megvásárolni kívánt tréninget, tanfolyamot, órát a naptárból, majd kattintson a a kívánt napra.

Itt tudja kiválasztani erre az alkalomra mennyi főre kíván foglalni majd kattintson a „foglalás” gombra.

Az adatok megadása oldalon számlázási név, település irányítószám, házszám megadása után kattintson a „tovább” gombra.

Utolsó lépésként kiválaszthatja „fiók létrehozása” (saját jelszó megadása) vagy „van fiókom, bejelentkezem” A rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat.

A „Foglalás véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás ez idő elteltével nem érkezik meg, kérem jelezze felém a +36705604699-es számon. Köszönöm!

Fizetési feltételek

Fizetés a helyszínen (ha az adott eseménynél ez opciós lehetőség és feltüntetett!)

Utalással (OTP 11773470-00853619, közlemény: tréning/tanfolyam/óra neve, dátuma)

Online bankkártyás fizetés (a Barion Payment Zrt. rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

Az ÁSZF megfelel a jogszabályokban előírtaknak.

Bankkártyás fizetés esetén a vásárlás minden esetben forintban történik, a vételár jóváírására forintban kerül sor. Nem forintban vezetett bankszámlához vagy hitelszámlához tartozó kártyával történő fizetés esetén az online bankkártyás fizetés során a más devizából forintra váltást a vásárló kártyakibocsájtó bankja végzi el, az általa meghatározott/biztosított árfolyamon, ez bankonként eltérő lehet.

Hogyan történik a fizetés?

Amikor az online foglalórendszerünkben kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átlépteti a Barion Payment Zrt oldalára ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik Barion ™ fiókkal, csak be kell lépnie Barion ™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

Ha még nem rendelkezik Barion ™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. Barion ™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy Barion felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.barion.com oldalra.

Barion ™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a Barion ™ csak akkor terheli meg, ha Barion egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

II. A szolgáltatás igénybevétele

A megrendelések leadása a megerteskozpont.hu oldalon kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.megerteskozpont.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A megrendelés leadására regisztráció után és regisztráció nélkül is lehetőség van.

A tréninget, tanfolyamot, órát a személyes adatok kitöltése után a fizetési mód választandó. A „megrendelés véglegesítése” gomb megnyomásával a felhasználó ajánlatot tesz, mellyel fizetési kötelezettsége keletkezik, s melyre a megrendeléstől számított 48 órán belül e-mailben automatikusan visszaigazolást küld.

A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a rendelés azonosítóját, a választott átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, tréning, tanfolyam, óra megnevezést és darabszámot, valamint a megrendelő szállítási (név, cím, telefonszám) és számlázási (név, cím) adatait. Amennyiben a visszaigazolás – mely tartalmazza a megrendelés feltételeit – nem érkezik meg 48 órán belül, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

A szerződés nyelve magyar. A megrendelés interneten kötött, és nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma.

A megerteskozpont.hu oldalon megadott árak forintban értendők, a belföldön (Magyarországon alkalmazandó) Áfát tartalmazzák. A fogyasztó által megvásárolt tréninget, tanfolyamot, órát a hatályos jogszabályok szerint alkalmazandó általános forgalmi adót nem tartalmaz.

A számlát a befizetés teljesítés keltével a regisztráció során megadott emailcímre küldöm ki.

A Szolgáltató a weboldalain leadott megrendelésekről a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalmú számlát állít ki a megrendelő számára. Megrendelő kötelezettsége és felelőssége minden a hatályos jogszabályok szerinti számlakibocsátásához szükséges, Megrendelő által szolgáltatandó összes adat megadása. Megrendelő felelőssége a számlára kerülő, rá vonatkozó adatok valóságnak megfelelő és pontos rögzítése, beleértve az esetleges elírásokat is.

Amennyiben az akciós ár kerül bevezetésre a szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a megrendelőt az akcióról és pontos Időpontjáról. 

Amennyiben aMegértés Cselekvés Központ mint Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a weboldalra, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pld: a tanfolyam közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” forintos vagy “1” Ft os árra. Akkor a Szolgáltató nem köteles a szolgáltatást hibás áron nyújtani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő részvételt, amelynek ismeretében a megrendelő elállhat az Életviditó műhely/tanfolyam résztvételi szándékától.

Hibás ár esetén feltűnő értékaránytalanság áll fenn az Életviditó műhely/tanfolyam valódi és feltüntetett ára között, amit egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges. A polgári törvénykönyvről szóló 2013.évi V törvény (Ptk) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a Szerződési feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/ téves áron visszaigazolt megrendelés, semmis szerződésnek tekintendő.

III. A jelentkezések/helyfoglalások feldolgozása és teljesítése

A jelentkezdések/helyfoglalás feldolgozása nyitvatartási időben történik (H-P: 9:00-16:30). A jelentkezés/helyfoglalás feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, Amennyiben a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Jelentkezés/helyfoglalás véglegesítése a tandíj teljes összegű beérkezésével válik érvényessé.

Amennyiben a befizetés esemény/workshop/előadás/tábor indokolt esetben (pld vis maior) mégsem tud részt venni a megrendelő, a befizetett összeget átruházhatja másra, vagy a soron következő legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon megtanulhatja. Az átruházás, vagy befizetett összeg soron következő alkalommal való felhasználása a megrendelő feladata és felelőssége. A befizetett összeg ezt követően tovább nem görgethető, és nem használható fel más Megértés Cselekvés Központ által szervezett eseményre/workshopra/előadásra/táborra/egyéni kezelésre.

Amennyiben a tandíj megrendelő/felhasználó Megértés Cselekvés Központ által szervezett eseményen/workshopon/előadáson/táboron/egyéni kezelésen való meg nem jelenése, le nem mondása esetén nem jár vissza és a későbbiekben sem tanulható le.

A esemény/workshop/előadás/tábor kezdete előtt 48 órán belül jelzett lemondás esetén az összeg nem visszatérítendő. Ez alól kivételt képez a vis maior esete ez adott esetben a Megértés Cselekvés Központ vezetője, mint Szolgáltató egyéni elbírálásán múlik.

Amennyiben a megrendelő/felhasználó a Megértés Cselekvés Központ által szervezett eseményen/workshopon/előadáson/táboron/egyéni kezelés egyes részein, napjaim nem tud részt venni, tudomásul veszi, hogy az elmaradt alkalom/nap pótlására csak plusz egyéni megértésóra időpontban történhet meg, a mindenkor megállapított óradíjas költséggel van lehetősége. Ezt a kérést/igényt a megrendelő írásban megfogalmazza a Megértés Cselekvés Központ mint Szolgáltató felé, amit idejének megfelelően elbírál.

Megértés Cselekvés Központ mint szervező indokolt esetben a helyszín (településen belül) és időpontváltozás jogát fenntartja.

A jelentkezés/helyfoglalás feltételek mindazokra is vonatkoznak, akik ajándékutalvánnyal vesznek részt a Megértés Cselekvés Központ mint szervező/szolgáltató eseményén/workshopján/tanfolyamán/táborán/egyéni megértésórán.

A befizetett tandíj/regisztrációsdíj részben vagy egészben való visszatérítése nem lehetséges. Ez alól kivételt képez, amikor a Szolgáltató 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal a eseményre/workshopra/tanfolyamra/táborra, és a résztvevők egybehangzó véleménye az (tehát nem kizárólag egy emberé), hogy nem teljesültek az esemény/workshop/tanfolyam/tábor tematikájában leírtak.

Az eseményt/workshopot/tanfolyamot/tábort Megértés Cselekvés Központ mint szervező/szolgáltató a helyeket mindig a tandíj teljes összeg (vagy regisztrációs díj) beérkezésének sorrendjében tölti fel.

IV. Egyéni megértésóra

Az egyéni megértésóra célja: holisztikus szemlélettel, személyre szabott fejlesztés és tanulási folyamatát mentorálni. Azzal a tiszta szándékkal, hogy a fejlődni kívánt személy önismerete, képessége, készsége a kiválasztott irányába változzon mint fizikai, mint mentális szinten. Ennek köszönhetően egészségesebb tudatállapotot teremt, növekszik, erősödik az elégedettség, a felszabadultság és a vidám pillanatok megélése az életében.

Az egyéni alkalmak jellegétől függően 90-100 percig tartanak.

Gombos Richárd Roland kizárólag mentálisan egészséges embereknek nyújt önzetlen szolgálatot. Alkalmazott módszerek közérzetjavítás céljából történnek és nem helyettesítik az orvost, pszichiátert.

Időpont lemondás: A fejlődni kívánt személy az időpont lemondást/módosítást időben, legkésőbb 48 órával előbb jelzi. Amennyiben fejlődni kívánt személy nem jelzi a lemondást a fenti határidőn belül, hogy Gombos Richárd Roland lemondási díjat számít fel (melynek mértéke a mindenkori tiszteletdíj 100% a) amely összeg kiszámlázásra kerül. Amennyiben a fejlődni kívánt személy egyáltalán nem jelzi a lemondást, a megértésóra, akkor is megtörténnek tekintendő, és a tiszteletdíj 100% a kiszámlázásra kerül. Abban az esetben, ha a Megértés Cselekvés Központ mint Szolgáltató nem mondja le a megbeszélt időpontot, köteles egy ingyenes próba alkalmat biztosítani. A kötbér felszámítás alól kivételt képez vis maior esete, ez adott esetben a Megértés Cselekvés Központ mint szolgáltató egyéni elbírálásán múlik.

Megértésórán elhangzottak szigorúan bizalmasak, mindenkor titoktartási kötelezettséget von maga után. Kivételt képez az, amikor Gombos Richárd Roland esettanulmányként megosztja workshopon/előadáson/ egyéni megértésórán úgy, hogy minden olyan adatot körülményt, köteles megváltoztatni, amelyről az adott személy vagy annak “ügye” mások számára is felismerhetővé válna.

V. Elállás felmondás joga

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú Irányelveknek, Továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.)  kormányrendelet szabályozása értelmében fogyasztónak nincs felmondási jóga (…) szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki (tanfolyamok képzések)

VI. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató rendszere a megrendelők aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

A Szolgáltató jogosult a megrendelő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a megrendelő a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a megrendelő által a regisztrációkor illetőleg a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

A megrendelő a III.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a megrendelő részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

A tréningekről, tanfolyamokról, órákról írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a megrendelők álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.

Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon a Szolgáltató székhelyén működő munkatársához a gombosrichard@megerteskozpont.hu címen, illetve a 06-70-560-4699-es telefonszámon a honlapon jelzett időpontban.

Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik az gombosrichard@megerteskozpont.hu címen, valamint a 06-70-560-4699-es telefonszámon. A panaszkezelés nyelve: magyar. A Szolgáltató fenntartja a jogot az obszcén, trágár, az emberi méltóságot sértő panaszbejelentések kivizsgálásának mellőzésére, illetve a panaszügyintézés megszakítására, amely esetben a Szolgáltató semmilyen formában sem vállal felelősséget a panaszbejelentőt a panasz kivizsgálásának elmaradása miatt ért kárért.

A Szolgáltatóval szemben felmerülő vitás ügyek (fogyasztói jogvita) egyszerű, gyors, bíróságon kívüli rendezése céljából békéltető testület eljárását kezdeményezheti. A Szolgáltatót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. A

Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület:
Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
S
zékhely: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Ügyfélfogadás: 9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.

Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: 
pergel.bea@vmkik.hu

Jelen dokumentum a 2014. június 13-án eredetileg közzétett Általános Szerződéses Feltételek időközi módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt és hatályosított szövege (közzététel napja: 2022 március 31.). Az ÁSZF visszavonásig és/vagy módosításáig hatályos, rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni, korábbi szerződésekre a hatályba lépést megelőző Általános Szerződési Feltételek rendelkezései az irányadóak. Az elektronikus számlázással kapcsolatos adatkezelésre a Szolgáltató mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatója az irányadó.

 

Jelenleg hatályos: 2022. július 01-től